Sivut

30.6.2010

Pieksämäki 20.6.

Viikko edellisestä näyttelystä oli kulunut niin lähdimme ajelemaan Hartolaan mökille. Lauantaina pesin Oliverin mökillä hienosti kuuppa systeemillä kun ei siellä ole mitään suikua :) tein varmaan ennätyksen kuinka hitaasti pesin koiran.
Lopulta sain koiran valmiiksi.

Sunnuntaina aamulla lähdimme Pieksämäelle johon oli luvattu sateista säätä ja pitkin matkaa tihkutteli. Lopulta olimme paikalla ja tuli kauhea kaatosade. Kehän laidalle menimme n. 15minuuttia ennen kehää eikä siinä koiraa kauheasti harjailtu sillä cotonien alussa ei kauheasti satanut, mutta kun avoimet urokset alkoi niin taivas repesi. Kunnon sadetta jatkui koko urosten ajan.

Avoimia oli tälläkertaa vain kaksi.
Oliver taasen ensimmäisenä. Ajattlin liikkuisiko Olle yhtään märällä nurmikölla ja eihän se ollut siitä moksiskaan.. Ihan kun nurmikko olisi ollut normaalia hyvä näin!

Tuloksena meille oli erinomainen. Toinen uros sai EH:n joten Oliver oli myös AVK1.

PU kehässä oli viisi urosta josta vain yksi oli valio joten aika moni kilpaili siitä sertistä. Tuoamri pyysi PU kehän alettua Oliverin ja nuoren uroksen pöydälle samaan aikaan. Siinä se pohti ja vertaili koiria toisiinsa.
Yksi kierros ympäri ja tuomari osoitti valion ykköseksi, nuoren kakkoseksi ja Oliver oli kolmas. Eli SERT meni enemmän kun läheltä, mutta silti niin kaukaata.

Tulos oli kuitenkin todella hyvä AVO ERI1 PU3 vara-SERT. Viimeisen sertin metsästys jatkukoon..


"Ääriviivoiltaan & mittasuhteiltaan sopusuhtainen kaunislinjainen uros. Hieman pitkä ja kapea kuono-osa. Silmät saisivat olla tummemmat kirsun pigmentti mustempi. Hyvin kulmautunut Tyypillinen ylälinja. Hyvä eturinta. Oikein asettuneet raajat. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin takaa, hieman löysästi edestä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti