Sivut

21.8.2010

Match show viikonloppu

Olin hoitamassa Annin kolmea kultsua viikonlopun joten päätin samalla viedä pienen Vilja pennun lauantain ja sunnuntaina ekoihin mätsäreihin.

Lauantaina oli sateinen ilma joten en viitsinyt lähteä sotkemaan Ollea niin menin vain Viljan kanssa.
Aluksi mietin että tulisiko koko mätsistä mitään kun Viltsua pelotti kaikki ympärillä haukkuvat koirat. No herkkujen ja ajan kanssa se siitä rauhoittui ja kehässä meni todella hienosti!! Tuomari mietti hyvinkauan kumpi saa sinisen ja kumpi punasen. Lopulta me saimme sinsen ja parimme englanninbuldoggi punasen.
Sinisissä oli n. 10 koiraa josta me pääsimme jatkoon ja lopulta olimme kahden parhaan joukossa! yksi kierros ympäri ja kädessäni oli punainen ruusuke!

Punasissa meidän pari voitti eli saman parin koirat edusti pentuja BIS-kehässä :)

BIS-kehä alkoikin nopeasti ja Vilja jaksoi hienosti vaikka olikin ekaa kertaa mätsärissä ja heti pääsi näin pitkälle :) Kehä kesti ja kesti piti seisoa ja liikkua hyvin kauan. Tuomarit pomi koiria jatkoon ja olimme tässä porukassa!
Lopuksi tuomari lähti tulmaan nelosruusukkeen kanssa meitä kohti, mutta antoi sen sitten meidän parille joka oli saanut ja voittanut punaiset pennut :D Eli nyt me voitimme sen!
Vilja oli lopuksi SIN1 BEST IN SHOW3 ja sai paljon kehuja tuomareilta & järkkäreiltä miten jaksoi niin hyvin!


Sunnuntaina jatkui mätsärit ja mukaan pääsi myös Oliver.
Vilja esiintyi jälleen hienosti ja sai tänään punaisen! Viltsu pääsi myös punaisissä 5 parhaan joukkoon ja kun sinisten ja punasten 5 parasta kilpaili keskenään sijoituksista niin Vilja ei enää sijoittut.

Oliver olikin pienissä heti ensimmäisenä koirana ja parinamme oli villakoira joka sai sinisen ja Ollelle tuli punainen.

Punaisissa pääsimme 5 parhaan joukkoon ja kun sinisistäkin 5 parasta tuli kisaamaan pienten koirien sijoituksista niin Oliver oli kolmas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti