Sivut

30.4.2011

Lahti KV 23.4.

Oli aika vuoden ensimmäisen näyttelyn! Eihän edellisetä ollutkaan ehtinyt vierähtää kuin 9kk.

Tulin itse pe-la yöllä Lontoosta missä oli ti-pe shoppailemassa siskoni kanssa.
No mitäs siinä muutaman tunnin unien jälkeen aloin pesemään & föönäämään Oliveria kuntoon. Ihan ok siitä tuli :D tai niin hyvä mitä voisi odottaa "rentoittavan" loman ja mahtavan unien jälkeen.
Olen panikoinut myös kauheasti Oliverin karvojen kanssa, koska Rico on repinty niitä ja saanut ne aika mielenkiintoseen kuntoon. Niillä kuitenkin menimme mitä jäljellä oli.

Onneksi Lahti kuunteli toivettani ja laittoi cotonit iltapäivään! näin sain rauhassa ajella kohti Lahden messuhallia.

Cotoneita oli ilmoitettu 24 ja näistä toki muutamat oli poissa. Tuosta määrästä puolet oli siis narttuja ja puolet uroksia.

Oliverilla meni oikein hienosti näinkin pitkän tauon jälkeen! olemmehan me muutamissa mätsäreissä käynyt, mutta kuitenkin. Oliver vain liikkui vähän laiskasti.. tai hyvillä liikkeillä, mutta hiukan minun perässäni. Eipä se turkki mistä panikoin ja hiukan laiskat liikkeet haitanneet vaan tulos oli ERInomainen.
Valioluokan uroksia oli kolme mistä kaikki sai ERI:n Lopulta meidät osoitettiin kilpailuluokan kakkoseksi. Olin siihen erinomaiseen jo todella tyytyväinen ja tuo VAK2 ja SA oli oikein mahtava tulos :)Mietin että mitä me turhaan sinne PU luokkaan mennään kun siellä sijoitetaan vain ERI1 koirat :D
No sinne me mentiin ja PU luokassa olikin yhdeksän koiraa.
Hetken tuomari pyöritteli näitä ja valitsi 4 koiraa jatkoon. Ensin meni valioiden 1, junnujen 1 ja avoimen 1. Enää oli siis yksi paikka jälkellä ja tuomari mietti pitkään Ollen ja AVO ERI2 koiran välillä.
Päässäni pyöri vain lause "ota nyt vain meidät" No niin siinä kävi tuomari osoitti meidän jatkoon!!

Se oli aika hieno tunne olimme jatkossa :) Olin myös aivan varma PU4 sijasta, koska meidät otettiin vikana mukaan.
Kaikilta neljältä pyydettiin vielä liikkeet ja päätin tehdä edes & takas lyhyempänä (3/4 osaa matkasta) kun Olle oli vähän laiska :D no tuomari pyysi meitä menemään uudestaan edestakas joten suunnitelma ei toiminut.
Liikkeiden ja pitkän mietinnän jälkeen alkoi sijottaminen AVO1 osoitettiin neloseksi, junnu meni kolmoseksi joten Oliver oli PARAS UROS 2!! Saimme myös ihanan vara-CACIB:n! no ei se haittaa kun taakse jäi niin monta hienoa koiraa :)


Tulos VAL ERI2 SA PU2 vara-CACIBHieno maskuliininen pää. Oikea purenta. Kirsun pigmentti voisi olla tummempi. Oikea etuosa. Hyvä ylälinja. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti