Sivut

4.4.2011

Match show 2.4. Nastola

Suuntasimme pitkästä aikaan mätsäriin ja mukaan lähti Henna jolla oli mukanaan Sohvi coton. Noora lähti myös Juulia veteraaninsa kanssa.
Minulta iteltään lähti Oliver pieniin ja Rico ensimmäistä kertaa pentuihin.

Odotin Ricolta jotain järkyttävää käytöstä, mutta ei pieni poika käyttäytyi todella hyvin ja yllätti minut positiivisesti :)
Kehässä sitten kaikki meni aika hyvin mitä nyt liikkeissä ei ollut tietokaan suorasta linjasta ;D pöydällä piti ihan vähän peruuttaa kun tuomari tutki hampaita.
Mutta seisominen meni oikein hyvin.
Tuloksena olikin punainen nauha! en ymmärrä miten voin olla näin iloinen pelkästä punaisesta nauhasta! odotin kuitenkin niin paljon huonompaa käytöstä ja sinistä nauhaa.. Punasten kehässä alkoi jo väsymys ja kylmyys painamaan eikä siellä tullut enään seisomisesta yhtään mitään. Tuomari tuli kättelemään meidän ehkä 6-7 vikana pois. Tästä on hienoa jatkaa eteenpäin!

Oliver sai myös punaisen ja pääti jatkoon :)

Hennan Sohvi oli yli-ikäsenä pennuissa SIN2 ja Nooran veteraani Jiilia repäsi ollen BIS1! siinä olikin änkeämistä pienen pieneen aveooni kun oli kolme ihmistä, neljä koiraa, neljä häkkiä mistä yksi oli kasassa.. palkitoja ja tuo 15kg ruokasäkki :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti