Sivut

19.9.2011

11.9. Porvoo


Jatkettiin näyttelyviikonloppua Porvoossa.
Aamulla Kata saapui tähän 9.30 ja lähsimme kohti Porvoota. Paikalla olimme ihan hyvissä ajoin ja ehdin laittamaan Ricon kuntoon. Kehä oli todella paljon etuajassa, mutta päättivät pitää 40min tauon ja aloittaa leijonat ajallaan. Olin katsellut siinä kun puunailen koiraa kuinka kehästä kuuluu jatkuvasti "koira saa erittäin hyvän" mietin tollekko mun pitää viedä Rico?

Esiintyminen oli taas hienoa, mutta kehässä sattui vaikka ja mitä.. tuomari kumartuu juuri samaan aikaan katsomaan koiraa kun olenmenossa korjaamaan Ricon jalkaa tuloksena se, että minun & tuomarin päät osuu yhteen..
Tältä hyvin tiukalta tuomarilta tuli kuin tulikin ERI!! tuloksena oli automaattisesti myös JUK1 ja lopulta ROP-junior!!

Ei yhtään huonompi tulos :) SA jäi puuttumaan kun koira ei ole tarpeeksi kehittynyt etuosastaan.. joo ikäähän oli se 9kk 11pvä.

Arvostelu kokonaan "Kaunis koira, lupaava mutta tarvitsee vielä kehittyä eduosastaan. Hieman kapea. Hyvä pää. Säkä voisi olla korkeampi. Liikkuu hyvin"

Noora kilpaili junior handlerissa Oliverin kanssa ja Kata Ricolla. Katan & Ricon suoritus loppui lyhyeen, vaikka parilla meni oikein hyvin! Jatkoin tästä suoraa BIS-jun kehään enkä nähnyt kunnolla miten Nooralla & Ollella menee. Näin kuitenkin kuinka pari on aina jatkossa vaikka kuinka porukkaa karsittaisiin :D
Kuulutuksista kuulin "neljäs Noora Roininen, Helsinki" Eli Noora & Oliver oli hyvin kovatasoisesta joukosa JH4!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti