Sivut

21.10.2011

Pertunmaan vallotus!


Olimme mökillä ja siinä ihan lähellämme Pertunmaalla järjestettiin match show! No tottakait me menimme kun paikkaan ajoi n. 15min.

Match show paikalla oli yksi kehä ja yksi tuomari. Se oli hieman erilaista mihin täällä pk-seudulla on tottunut :)
Ilmoitin kaikki koirat kehään ja Jerryn & Oliverin vielä parikilpailuun.
Ensin oli Rico joka esiintyi todella todella hyvin! Tuloksena oli kuitenkin sininen.
Pennut oli pian käyty ja kaikki siniset pyydettiin kehään. Tuomari liikutti ja tiputti muutaman pois. Lopuksi oli jäljellä enää kultainennoutaja ja Rico. Mietinnän jälkeen tuomari ojensi minulle ruusukkeen "voittaja" :D

Tämän jälkeen oli vuorossa Oliver, tuomari ei niin kauheasti tykännyt ollesta jonka kaikki karvat lentelivät sinne sun tänne tuulessa :D Tuloksena sin ei sij.
Jerry hurmasikin tuomarin! Jerrylle tuli punainen ja lopulta sijoitus oli PUN1!!

Nyt oli siis kaksi koiraa BIS-kehässä :) Vielä oli kuitenkin jäljellä BIS-pari kilpailu. Pareja oli ihmeellisen paljon josta kaikki menivät ympäri ja seisottelivat koiria. Tuomari kierteli ja kätteli osan pois. Pojat olivat aina neljän parhaan joukossa ja lopulta sijoitus olikin BIS4-pari!!Juoksin äkkiä kehästä hakemaan Ricon BIS-kehään! en siinä sitten ehtinyt edes harjaa näyttämään ja koira oli oikein hienona :D Ricon liikkeet olivat taasen erinomaiset ja niistä tulikin tuomarilta erityismaininta!
Olin antanut Jerryn äidille esitettäväksi, koska enhän minä voinut kahden koiran kanssa mennä :D tämä pari selviytyi ihan ok hyvin ;D Eikä Jerryä ihan heti kätelty ulos!
Rico pääsi aina 4 parhaan joukkoon! Lopulta jäljellä oli Rico & beagle ja sitten se tapahtui!! Tuomari ojensi käteeni ison punaisen ruusukkeen :D Olin hyvinhyvin tyytyväinen ja iloinen, vaikka kyseessä oli "vain" match show.

Vallotimme siis ihan totaallisesti ja kirjaimellisesti Pertunmaan :)

Saimme kasaan todella hienoja tuloksia. Ihmettelen kyllä sitä miten SIN1 nousee BIS1 sijalle, mutta en valita ;)


Tiivistettynä
Rico SIN1 BEST IN SHOW1
Jerry PUN1
Jerry & Oliver BIS4-pari
Oliver SIN-

Mätsärin jälkeen jatkoimmekin mökkeilyä ja pojat saivat nauttia ja riehua todella paljon.

1 kommentti: