Sivut

16.1.2012

Dreams come true!!

Viro KR 14.-15.1.








Vihdoin oli kauan kauhun sekasin tuntein odotettu Viron näyttely! Kyseessä oli siis ensimmäinen näyttely mihin ajaisin itse omalla autollani! Onneksi Ida oli mukana niin ei tarvinnut tapella ihanan gebsin kanssa!!

Lähdin perjantai aamuna aikaisin kohti Keravaa mistä mukaan tuli Ida sekä koirat Envy & Orlando. Tästä matka jatkui vielä Keravan sisällä mistä mukaan tuli Mocca.
Nyt kun kaikki tavarat oli saatu autoon niin suunnistimme kohti satamaa ja laivaa!

Matka meni oikein hyvin ja löysimme Tallinnasta Tarttoon loistavasti (kiitos Idan sisäisen gebsin)
Pienen shoppailun jälkeen alkoikin koirien pesu!
Saimme kaikki koirat hienoiksi hyvissä ajoin niin pääsimme nukkumaan ja valmistautumaan ensimmäiseen näyttelypäivään.

vihdoin oli odotettu vuoden ensimmäinen näyttely!
Löysimme hyvin perille, saimme kaikki tavarat halliin ja aloimme puunata koiria. Pieni Orlando oli ROP-pentu (iltapäivällä myös BIS2-pentu), Envy afgaani JUN ERI2, Mocca shih tzu ROP!
Tuomari kehui Oliverin aika hyvin maasta taivaaseen ja ojensi ROP-ruusukkeen!


Rico sai pienen huomautuksen isohkosta koostaan josta tuomari totesi "lupaathan ettei tämä kasva enään" no minä fiksuna vastaan "ei, ei, ei" kun ajattelin tuomarin kysyvän "kasvaako tämä enään" ;D Tuomarin sanoessa: sinun pitäisi vastata tähän "kyllä minä lupaan" tajusin ajatelleeni asian ihan väärin :DD pikkuvikoja ja kait tuomarikin sen tajusi!
Arvostelu oli muuten oikein hyvä ja pian käteeni ojennettiin kolme ruusuketta ROP, ROP-junnu, j-sert!!





Totesin Idalle Jes nyt voin sano "alotettiin vuosi hienosti ropilla" :D
Olihan se hieno alotus ei siinä mitään, mutta en tiennytkään mitä iltapäiväivä tuo tullessaan.
Ajattelin ihan varovasti mielessäni, että Oliver voisi sijottua kun tuomari siitä niin kovasti tykkäsi.

Nyt kun kummatkin pojat pääsivät RYP-kehään niin päätin itse esittää Oliverin ja antaa Ricon Pilvin esitettäväksi! Pilvillä ja Ricolla meni kehässä oikein hienosti, mutta pari ei päässyt jatkoon.
Tuomari tuli meidän kohdalle ja ositti meidät 8-parhaan joukkoon!
Jokainen teki vielä yksittäiset liikkeet ja loput 4 karsiutui pois, mutta minä & Oliver olimme 4parhaan joukossa!!
Oma jännitys aloi vain nousta ja nousta.. Tuomari antoi tulokset kuuluttajalle joka kuulutti neljänneksi cavalierin, kolmanneksi meni kiinanharjakoira minkä jälkeen jäljellä oli Oliver & papillon. kuuluttaja kuulutti best in show kehään menee..... COTON DE TULEAR!! kuuntelin hetken varmaan oikein mielenkiintonen ihme naamallani mitä juuri oli tapahtunut.. se tunne oli jotain hyvin mahtavaa <3


Kävin juoksemassa Ricon kanssa BIS-jun kehässä ilman menestystä ja jatkoin tästä suoraa Oliverin kanssa BIS-kehään! Oli todella hienoa kun Oliver kuului 9 muun koiran kanssa näyttelyn parhaimpiin! Muutenkin se tunne oli niin hieno kun näki, että koira syttyy isosta kehästä ja musiikista.
Samalla mietin "tässä sitä nyt ollaan, tilanteessa mistä olen aina haaveillut!!"





Tuomari kertoi tulokset ja tämän jälkeen kaikki menivät kunniakierroksen jälkeen toiseen kehään odottamaan tuloksia! nelonen oli beagle, kolmonen skyenterrieri, kakkonen samojedinkoira jonka jälkeen kuuluttaja kuuluttaa "tämän päivän BEST IN SHOW on...... COTON DE TULEAR, CHERIBAN OLA BAUNILHA" siis mitä? En tajunnut yhtään mitään mitä tapahtui menin kehään tärisin ja mietin mitä ihmettä :D Minun pieni Oliver oli voittanut best in shown :O eihän se voi olla mahdollista!?!?
Samalla kuin yritin joteinkin sisäistää asiaa niin piti laittaa koira edustavaan kuntoon ja poseerata korkeimmalla palkintopallilla!

Lähdimme syömään porukalla ja koko iltahan meni vain "bissishuuruissa"
Illalla hotellin aulassa minun ei niin hyvä englantinikin luistui täydellisesti kun keskustelin yhden tuomarin kanssa Oliverista :D Pistetään tämäkin vain ja ainoastaan "bissishuurujen" piikkiin!


Lähdimme sunnuntaihin oikein hyvillä mielillä ! Mitä nyt tuli pikkasen "paineita pärjätä" Lauantai oli niin täydellinen.
Aamulla kurvasimme näyttelypaikalle ja laitoimme koirat kuntoon.
Orlando oli PEK2 + KP eteen meni vain oma veli joka olikin iltapäivällä BIS1-pentu. Mocca oli jälleen ROP + SERT, Envy nousi hienosti eiliseltä ollen PN1 j-SERT ROP-junior ROP!
Rico kävi pyörähtämässä kehässä samalla tuloksella kuin eilen PU1 jSERT ROP-junior ROP!!
Oliver loisti myös ollen ROP.
Päätimme lauantain menestyksen takia jäädä ryhmäkehiin ja vaihdoimme laivan myöhempään (hyvä niin)
Nyt kun pojat olivat taas roppeja niin Pilvi esitti jälleen Ricon RYP-kehässä.
Itse vein Oliverin joka pääsi jatkoon! Lopuksi porukka katosi ympäriltä ja huomasin jäljellä olevan enää neljä koiraa. Taas tulokset kirjatiin ylös ja sijoitukse alkoivat.. neljäs mopsi, kolmas papillon vain kaksi oli jäljellä ja mietin päässäni "huhhuh" hetken päästä kajareista kuuluu BIS-kehään menee COTON DE TULEAR! siis herttinen Oliver voitti kumpanakin päivänä ryhmän :O Pääsimme jälleen BIS-kehään!
Juoksin äkkiä Ricon kanssa BIS-jun kehässä ilman sijotusta.
Tänään Idalle & Envylle tuli myös menestystä kun Envy oli kymppiryhmän RYP4.




Pelleilin Ollen kanssa bis-kokoomakehässä niin siitä löytyi taas aivan uusi vaihde!
Meillä oli todella hauskaa yhdessä ja nautimme täysin siitä, että pääsimme jälleen 10 parhaan koiran joukkoon.
Kehässä esiintyminen olikin oikein tyylikästä.



Tuomari pyöräytti kaikki koirat edestakaisin & ympäri. Tänään meillä olikin faneja kuin teimme liikkeet niin monet ihmiset taputtivat :)
Pian olimme tehneet kaikkemme mitä vain voi. Oli aika jättää bis-kehä taakse ja poistua toiseen kehään odottamaan tuloksia! Jännitys tiivistyi kun tuloksia alettiin kuuluttamaan. nelonen, kolmonen, kakkoseksi kuulutettiin COTON DE TULEAR CHERIBAN OLA BAUNIHA <3
Ensimmäiseksi meni edellisen päivän BIS3 skyenterrieri!
Siis aivan uskomaton viikonloppu ja vau mikä vuoden aloitus!!
Olen todella ylpeä Oliverista joka esiintyi todella kauniisti ja hurmasi monta tuomaria.
Ricon kaksi junnu-serttiä & ropit kruunasivat tämän kaiken.






Tämä on asia mistä olen aina haaveillut, siitä miltä tuntuu kun oma koira voittaa ryhmän tai pääsee BIS-kehään! Nyt sain kokea tämän tunteen kahtena päivänä ja tulokset olivat seillaisia mitä en olisi ikinä voinut edes kuvitella kokevani!


Suuri kiitos Minnalle mahtavasta Oliverista ja Joannalle Ricoriiviöstä, kiitos Idalle parhaasta matkaseurasta ja suuri kiitos tuomareille upeista tuloksista!



....dreams come true!

2 kommenttia:

  1. Tää on kyll jotain niin upeeta... Jos joskus ees puolet tuosta saisi, niin taivaissa oisin. Vielä kerran ONNEA!!!

    VastaaPoista
  2. Iiiiiiihana teksti! Olette muruja koko porukka, kohta taas reissataan! :)

    VastaaPoista