Sivut

22.8.2011

20.8. Kouvola

Olin ilmoittanut Oliverin Kouvolan KR näyttelyyn ihan vain tuomarin takia!
KR näyttelystähän Oliver ei voisi mitään oleellista saada. En olisi siis tänne mennyt, mutta Pirjo Aaltonen arvosteli cotonit Pieksämäellä 20.6.2010 ja halusin ihan mielenkiinnosta nähdä mitä kyseinen tuomari tykkää nyt!

Cotoneita oli paikalla 12 eli ei mitenkään kauhean paljon. Tai ainakin kun vertaa Porin 21 koiraan.

Cotoneiden alettua melkein heti oli Oliverin vuoro. Valioita oli kaksi mistä toinen oli multi ch Whiteheart Lane Hurricane. Ensin oli kuitenkin Oliverin vuoro ja kaikki meni oikein hienosti!! tuloksena olikin ERInomainen. Myös tämä toinen valio sai ERI:n, kilpailuluokassa Oliver veikin voiton ja oli hienosti VAL ERI1. Kummatkin valiot sai SA:n ja pääsi jatkamaan PU-kehään.



Menin kehästä pois kunnes tajusin, että PU luokka onkin heti valioiden jälkeen kun veteraaneja ei ollut. No tuomari pyöritti koiria hyvin paljon!! ensin pöydälle meni nuori ja avoin. Ajattelin että tuomari haluaa myös Oliverin pöydälle kun se osoitti sinne.. no ei koiraa pöydälle halunnut vaan osotti meidät ensimmäiseksi :) Onneksi tämä nyt ei kauhean vakavaa ole ;)
Menimme kierroksen kun tuomari tulee kättelemään ja sanomaan "Ykkönen" tämä olikin oliverin kolmas perättäinen PU1 sijoitus!!





Menimme telttaan odottelemaan narttujen käymistä ja ihan hetken päästä olikin ropinvalinta. No vastassa oli todella upea narttu Whiteheart lane Paradise "Siiri"
Tämä sama narttu oli vastassa silloin kuin Oliver valioitui Forssassa ollen VSP.
Näin siinä kävi nytkin. Siiri oli ansaitusti ROP ja Oliver hienosti VSP!!




Siirin menestys ei loppunutkaan tähän vaan se oli isossakehässä RYP4! Ei me siis huonolle hävitty ;)





Tässä vielä virheetön arvostelu "Hyvin rakentunut, kauniissa karvapeitteessä esitetty uros, jolla oikeat mittasuhteet. Hyvä pigmentti ja hyvät pään mittasuhteet. Erittäin maskuliininen pää. Hyvät eturaajat. Kauniisti kaartuva ylälinja. Hyvät liikkeet edessä ja takaa"

Laitan tähän myös Pirjo Aaltosen arvostelun joka tuli 20.6.2010
Ääriviivoiltaan & mittasuhteiltaan sopusuhtainen kaunislinjainen uros. Hieman pitkä ja kapea kuono-osa. Silmät saisivat olla tummemmat kirsun pigmentti mustempi. Hyvin kulmautunut Tyypillinen ylälinja. Hyvä eturinta. Oikein asettuneet raajat. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin takaa, hieman löysästi edestä. "

Tuloskena AVO ERI1 PU3 vara-SERT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti