Sivut

3.8.2011

27.7. Match show

Lähdimme Hennan, Nooran ja Katan kanssa mätsäriin koneen kentälle.
Koirista mukana oli Oliver, Rico, Kutja, Juulia ja Sohvi.

Lähdimme paikalle aikasin koska halusimme auton lähelle kenttää :D
No mikäs siinä oli odotellessa!
Pian alkoi kehät ja kaikilla meni oikein hyvin! ensin oli x-rotu missä Kutja oli SIN4, Juulia PUN3. Tämän jälkeen Juulia kilpaili vielä veteraaneissa missä tuli PUN2 sijoitus.

Käväsin Ricon kanssa pienissä pennuissa mistä tuli punainen ja vaihdoin äkkiä koiran ja menin Ollen kanssa kehään mistä tulikin sininennauha (vihdoinkin)

Pienten pentujen punaset alkoi samaan aikaan kun pienten aikuisten siniset!
Rico pääsi pienissä pennuissa punasetn 4 parhaan joukkoon! lopulta oli enään kaksi jäljellä ja tuomari tuli ja ojensi minulle punaisen pienen ruusukkeen!! Rico voitti pienet punaiset pennut ja n. 50 koiraa!!

Ehdinkin myös ollen kanssa kehään, tai kehäsihteeri järjesteli siellä koiria ja Noora oli tämän aikaa Oliverin kanssa kehässä. Annoin siis Ricon Nooralle ja menin itse Oliverin kanssa. Tuomari pyöritteli koiria hyvin pitkään ja tiputti aina muutaman pois. Lopulta huomasimme Hennan kanssa että kehässä oli enää 4 koiraa mistä kaksi oli Oliver & Sohvi.
Sijoitukset alkoivat ja Sohvi oli SIN4, kolmanneksi meni joku ja jäljellä oli enään Sulo mitteli ja Oliver. No liikkeiden jälkeen tuomari ojensi minulle pienen punaisen ruusukkeen ja Oliver oli siniseten ENSIMMÄINEN! voittaen 50 pientä koiraa :D Minulla oli siis kaksi koiraa BIS-kehässä.

BIS-kehässä Noora esitti Ollen ja minä Ricon eikä kummallekkaan tullut sen kummempaa menestystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti