Sivut

3.8.2011

31.7. Pori KV

Nyt oli vuorossa jo perinteeksi muodostunut Pori KV.
Pori KV oli Oliverin ensimmäinen näyttely 2008 ja sen jälkeen olemme käyneet siellä aina.
Nyt lähdimme matkaan joskus kahdekan aikaan aamulla. Paikalla olimme siis hyvissä ajoin kun cotonit olivat joskus yhden kahden aikaan iltapäivällä.

Katselin vähän meidän tuomarin tuomaroimista ja vähän pelotti viedä Oliver kehään!
Papilloneissa kaksi valiota sai H:n ja muutenkin suht tiukka linja tällä tuomarilla tuntui olevan.
Laitoin Oliverin valmiiksi ja menimme sinne kehänlaidalle odottelemaan kun meidän teltta oli ihan suht pitkällä tästä kehästä.
Cotoneissa pentu oli PEK1 ilman KP:ta.. Junnu sai EH:n, nuorissa oli yksi koira joka oli NUO ERI1 SA ja avoimessa kummatkin sai ERI:n sekä SA:n. Siinä vain juttelin Sofian kanssa kun tajusin että minun pitäisi mennä kehään kun siinä tosiaan avoimet oli jo sijotettu :D Valioita oli ilmoitettu viisi josta yksi puuttui. Valioissa oli todella kova taso!! siellä oli sellaisia koiria mitkä on ollu monen monta kertaa rop ja ottanut RYP-sijoja tänävonna.
Ensimmäinen sai ERI:n ja oli Oliverin vuoro. Kuulin koko arvostelun ja se kuulosti kyllä todella hyvältä!! Tulos oli erinomainen! vielä oli jäljellä kahden valion arvostelu ja menin Mirkan & Rommin perään odottelemaan ja Mirkka aloi selittämään "Oliver on tänään ensimmäinen, se on varmasti voittaa" No enhän minä sitä uskonut vaan väitin vastaan :D
Pian kaikki oli käyty ja jokaiselle valiolle tuli ERI. Kilpailuluokassa tuomari pyysi liikkeet yhdessä ja siirsi Oliverin ensimmäiseksi, puoli kierrosta ja tuomari osoitti sormella "yksi, kaksi, kolme, neljä" eli oliver oli VAL ERI1!! Kehäsihteeri alkoi jakamaan SA ruusukkeet ja Oliver olikin ainoa valio joka sai sen!

Enään oli jäljellä yksi veteraani ennen PU-kilpailua. Tämä veteraani olikin ERI1 SA.
PU-kehässä oli viisi koiraa josta ajattelin, että tuo veteraani ainakin menisi Oliverin edelle.
No Liikkeiden jälkeen tuomari pyysi minut ja ollen letkan kärkeen ja jäin odottamaaan tulisiko sieltä vielä joku muu meidän eteen. No ei sieltä ketään tullut, puoli kierrosta ja taas tuomari osoitti "yksi, kaksi, kolme, neljä" Oliver oli PARAS UROS YKSI!! kehäsihteeri alkoi jakamaan ruusukkeita ja näin Oliver sai ensimmäisen CACIB:n.

Vielä käytiin kaikki nartut läpi ja tässä välissä sainkin vastaan paljon onnitteluja ja olin aivan sekasin.
Nartuissa ei kauhean kauan kestänyt vaan pian alkoi ropin valinta.
Tuomari seisotti hetken ja puolikkaide liikkeiden jälkeen tuomari tokaisi "okey" ja
ojensi minulle punakeltaisen ruusukkeen, Oliver oli ROTUNSA PARAS ensimmäistä kertaa suomessa.
Lisää onnitteluja sateli ja olin aivan häkeltynyt. Vielä piti yrittää seisottaa koira ROP & VSP kuvassa (se ei onnistunutkaan niin hyvin)

RYP-kehä oli pelkkä hieno kokemus.

Tässä vielä hieno ja virheetön arvostelu:
Erinomainen, hyvät mittasuhteet omaava uros. Hyvin kaunis ilme. Tyypillinen oikea etuosa. Erinomainen ylälinja. Erinomainen rinta. Nätit takakulmaukset. erinomainen hännänkiinnitys ja asento. Erittäin hyvä karvanlaatu ja pigmentti. Erittäin hyvä liike takana ja edessä. Kantaa itsensä erittäin hyvin!
-VAL ERI1 SA PU1 CACIB ROP









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti